Porosit tani:
044 520 999 | support@telenet.com.mk
Location: Home > Digital TV > Basic DTV

Basic DTV

Kenaqesia shtohet edhe me shume kur ke kanalet televizive qe do dhe me nje cmim te arsyeshem.

Basic DTV
Përshkrimi Detaje Abonimi mujor
TV Kanale digjitale mbi 80 350

den/muaj

Resiver / CAM modul
HD kanale Ne cmim eshte perfshire TVSH dhe vlen per kontrate 2 vjecare
Përkrahje teknike  
     
DIGITALB Start DIGITALB Family DIGITALB HD Sportklub HBO package
15+
TV kanale
25+
TV kanale
40+
TV kanale
8+
TV kanale
4+
PREMIUM TV kanale

Lista e kanaleve Lista e kanaleve Lista e kanaleve Lista e kanaleve Lista e kanaleve
+ 150
den/muaj


+ 250
den/muaj
+ 450
den/muaj
+ 130
den/muaj
+ 220
den/muaj