Porosit tani:
044 520 999 | support@telenet.com.mk
HDTV Digjital
TV kanalet më të mira

Sherbimi kabllovik digjital i Telenet

Kur behet fjale per televizion digital, zgjedhja eshte e ditur (e qarte). Sherbime DTV qe ofron Telenet jane pikerisht ajo qe ju kerkoni, kanale televizive me fotografi te paster dhe me nje cmim te arsyeshem. Mirepo nuk perfundon me kaq… Se shpejti ne televizionet tuaja do te mund te ndiqni edhe kanale televizive HD. Me Telenet ju do te fitoni kualitet te larte qe do te kenaq tere familjen tuaj!