Porosit tani:
044 520 999 | support@telenet.com.mk
High Definition TV mahnitëse
Ndiqni TV programet tuaja të preferuara në një dimension tjetër, me kualitet 5 herë më të lartë se ai standard, fotografi reale dhe në ngjyra të gjalla.
Përshkrimi Basic DTV HBO ** Basic DTV Extended Digitalb Start Digitalb Family Digitalb HD
TV kanale digjitale 80 + HBO, HBO2, HBO3 SK1, SK2, SK3
(+ 5 TV kanale)
15 + 25 + 40 +
Resiver / CAM
Përkrahje
Abonim
mujor
350
den/muaj
+ 220
den/muaj
+ 80 / 130 *
den/muaj
+ 150
den/muaj
+ 250
den/muaj
+ 450
den/muaj
(*) Per shfrytezues te paketave te Internetit cmimi per Paketen Sportklub eshte 80 den/muaj, kurse per shfrytezues vetem te paketes Basic DTV cmimi i Paketes Sportklub eshte 130 den/muaj.

(**) Paketa HBO eshte ne dispozicion vetem si pakete shtese ne njeren nga paketat (Basic DTV, Digitalb Start ose Digitalb Family)

- Për televizorë LCD me DVB-C - Falas MODUL + SMART KART
- Për televizorë tjerë - Falas RESIVER + SMART KART

- Lista e kanaleve eshte e ndryshueshme, mund te ndodhe qe nje apo me shume kanale te hiqen apo te shtohen ne listat aktuale.