Porosit tani:
044 520 999 | support@telenet.com.mk

Duo FAMILY plus

Argetim i domosdoshem, shpejtesi e duhur dhe çmim i duhur.

Duo Family Plus
Përshkrimi Detajet Abonimi mujor
Shfryëzim mujor Pa Kufi (1) 1000

den/muaj

Download 16 Mbps
Upload 1 Mbps Ne cmim eshte perfshire TVSH dhe vlen per kontrate 2 vjecare
(Digital TV) Basic DTV FALAS  
   
DIGITALB Start DIGITALB Family DIGITALB HD DTV Extended Paketa HBO
15+
TV kanale
25+
TV kanale
40+
TV kanale
8+
TV kanale
4+
PREMIUM TV kanale

Lista e kanaleve Lista e kanaleve Lista e kanaleve Lista e kanaleve Lista e kanaleve
+ 150
den/muaj


+ 250
den/muaj
+ 450
den/muaj
+ 80
den/muaj
+ 220
den/muaj


(1) Pas kalimit të transferit mujor 300 GB keni falas edhe 100 GB me shpejtësi 2 Mbps/1 Mbps, pas kalimiti të ketij transferit shtesë, shpejtësia e internetit zvogëlohet në 768 Kbps/512 Kbps

- Verejtje: Paketa HBO eshte ne dispozicion vetem si pakete shtese ne njeren nga paketat (Basic DTV, Digitalb Start ose Digitalb Family)

- Për televizorë LCD me DVB-C - Falas MODUL + SMART KART
- Për televizorë tjerë - Falas RESIVER + SMART KART

INFO: Ne te gjithe paketat DUO eshte e perfshire edhe paketa BASIC DTV, e cila perfshin llojllojshmeri te kanaleve lokale dhe nacionale qe transmetojne dokumentare, lajme, shkence, sport dhe kanale per femije