Porosit tani:
044 520 999 | support@telenet.com.mk

Shërbimi i internetit

Shpejtësi deri në 120 Mbps!

Tashme teknologjia me e re dhe me e avancuar e sherbimit te internetit ka arritur edhe tek ne. Pikerisht, Telenet ofron internet me fiber optic e cila mundeson kualitet dhe shpejtesi me te larte te sherbimit te internetit. Ne ju ftojme qe edhe ju te jeni pjese e risive tona.

  Duo Fun Duo Fun+ Duo Family Duo Family+ Duo Smart Duo Premium Duo eXtreme
Download 9 Mbps 13 Mbps 12 Mbps 16 Mbps 20 Mbps 80 Mbps 120 Mbps
Upload 1 Mbps 1 Mbps 1 Mbps 1 Mbps 1 Mbps 1 Mbps 1 Mbps
Transfer mujor Pa kufi (1) Pa kufi (2) Pa kufi (3) Pa kufi (4) Pa kufi (3) Pa kufi (5) Pa kufi (5)
Televizion digjital Basic DTV Basic DTV Basic DTV Basic DTV Basic DTV Basic DTV

Extended

Basic DTV

Extended

Perkrahje teknike Po Po Po Po Po Po Po
Abonim mujor 750

den/muaj

850

den/muaj

1000

den/muaj

1000

den/muaj

1200

den/muaj

1700

den/muaj

1950

den/muaj

Sherbimi i internetit nga Telenet ofron pervojen me te fundit mbi rrjetin me te avancuar te interntit me lidhje optike e cila lidhje eshte me e besueshme dhe teper e shpejte.

  • Surfo dhe shkarko me nje shpejtesi maramendese.
  • Shkarko filma, muzike, fotografi me shpejtesei sa hap e mbyll syte.
  • Hulumto neper web faqe pa pasur nevoje per pritje te gjata
  • Eshte lidhja qe ju keni nevoje te kycni te gjitha pajisjet qe shfrytezojne internetin

(1) Pas kalimit të transferit mujor 150 GB keni falas edhe 50 GB me shpejtësi 2 Mbps/1 Mbps, pas kalimiti të ketij transferit shtesë, shpejtësia e internetit zvogëlohet në 768 Kbps/512 Kbps
(2) Pas kalimit të transferit mujor 200 GB keni falas edhe 50 GB me shpejtësi 2 Mbps/1 Mbps, pas kalimiti të këtij transferit shtesë, shpejtësia e internetit zvogëlohet në 768 Kbps/512 Kbps
(3) Pas kalimit të transferit mujor 700 GB keni falas edhe 300 GB me shpejtësi 2 Mbps/1 Mbps, pas kalimiti të këtij transferit shtesë, shpejtësia e internetit zvogëlohet në 768 Kbps/512 Kbps
(4) Pas kalimit të transferit mujor 300 GB keni falas edhe 100 GB me shpejtësi 2 Mbps/1 Mbps, pas kalimiti të këtij transferit shtesë, shpejtësia e internetit zvogëlohet në 768 Kbps/512 Kbps
(5) Pas kalimit të transferit mujor 1000 GB keni falas edhe 300 GB me shpejtësi 2 Mbps/1 Mbps, pas kalimiti të këtij transferit shtesë, shpejtësia e internetit zvogëlohet në 768 Kbps/512 Kbps