Нарачај сега:
044 520 999 | info@telenet.com.mk
  • 8 Mbps Download
  • 1 Mbps Upload
  • Неограничен Сообраќај
  • 80+ ДТВ канали
  • Бесплатна поддршка
order

img_3HBO Пакет

Home Box Office, најпозната телевизиска мрежа во САД, нуди неверојатна забава и уживање, не пропуштете ги најгледани филмови во цел свет

more_s

img_3Broadband Internet

    Засекогаш поврзан со светот!
    Доволно брз интернет за гледање видео, симнување на филмови со неверојатна брзина. Зо брзиот интернет секогаш сте поврзани со вашите најблиски, нема да чекате до потполна забава. Одберете го вашиот пакет и сурфајте.

more_s