Нарачај сега:
044 520 999 | support@telenet.com.mk

DIGITALB Family

Me nje fotografi te kristalte te programeve ju çdohere do keni ate qe deshironi te shihni.

DIGITALB Family
Përshkrimi Detaje Abonimi mujor
TV kanale DIGITALB 23 +250

den/muaj

HD kanale -- Ne cmim eshte perfshire TVSH dhe vlen per kontrate 2 vjecare