Нарачај сега:
044 520 999 | support@telenet.com.mk

DIGITALB Start

Ofron zgjidhje te llojllojshme programesh edhe ate me 14 kanale televizive nga platforma Digitalb.

DIGITALB Start
Përshkrimi Detaje Abonimi mujor
TV kanale DIGITALB 14 +150

den/muaj

HD kanale -- Ne cmim eshte perfshire TVSH dhe vlen per kontrate 2 vjecare