Нарачај сега:
044 520 999 | support@telenet.com.mk
Дигитална HDTV
Најдобрите ТВ канали

Telenet Дигитална Телевизија

Кога станува збор за дигитална телевизија, изборот е јасен и едноставен. ДТВ (Дигитална Телевизија) услуга од Telenet ви ги нуди сите ТВ канали што ги посакувате и тоа со реална кристална слика и се по една неодолива цена, во меѓувреме различни канали ќе можат да се следат во HD формат. Со Telenet ДТВ, добивате квалитетна забава во која ќе ужива целата фамилија!