Нарачај сега:
044 520 999 | support@telenet.com.mk
Location: Home > Digital TV > Help

Ndihmë?

Si te instaloj / lidhi
Paisjet.

Инсталација?

Како до инсталирам 'CAM' модул?

Имате ТВ со "CI" слот и "DVB-C" приемник?

  • Елеминирај користење на Дигитален Приемник
  • Елеминирај користење на далечински управувач
  • Помалку кабли и повеќе простор

CAM Модул е идеално решение за вас, со ова опција можете да ги следите сите дигитални Тв канали без потреба на дигиталниот приемник, и не треба да користите дополнително далечински управувач, туку само тој што е со вашиот

'CAM' Модул инсталација

ЧЕКОР 1: Внесете ја вашата Картичка во CAM Модулот свртен нагоре како е прикажано во сликата погоре.
STEP 2: Внесете го CAM Модулот во CI слотот позади вашиот телевизор свртен нагоре исто како е прикажано во сликата погоре. Уживајте.