Нарачај сега:
044 520 999 | support@telenet.com.mk

Техничка поддршка

Вашето задоволство е наш број еден приоритет, и затоа ние Ви нудиме солидна техничка поддршка. Наша техничка служба е достапна 6 дена во неделата, од 9ч до 18ч

Адреса:
Telenet Ком доо
Ул. Борис Кидрич 10,
1200, Тетово,
Република Македонија
+389 44 520 999
Email: info@telenet.com.mk